happy people in serious business

 

In de ‘Value Profit Chain’ is het vertrekpunt ‘happy people’. Dus betrokken gedreven medewerkers die vanuit talent en passie werken. Dat vereist het nodige voorwerk en leiderschap.


Groei van de tevredenheid van medewerkers zorgt voor groei in tevredenheid van klanten/gasten/bezoekers. Dat bewijst de ‘Value Profit Chain’. Verbeterde tevredenheid onder klanten zorgt weer voor betere resultaten. De Harvard studie toont aan dat een gemiddelde score van 8,5 in klantentevredenheid ongevraagd én automatisch aanbevelingen oplevert van klanten onderling. Zeer de moeite dus om érst in de medewerkers te investeren!

 • Value Leadership coaching & engaging

  Leer je onbegrensde mogelijkheden als leider binnen je team kennen. Leer de zin kennen van de ‘Value Profit Chain’ en creëer een betrokken team door mensen van binnenuit te helpen met hun motivatie. Lees verder

 • Fish!

  Leer weer te spelen, je houding te kiezen, mensen blij te maken en erbij te zijn door het inspirerende verhaal van een vismarkt in Seattle. Lees verder

 • Teamspirit and Beyond

  Teams functioneren vaak als een systeem. Met vaste (verborgen) waarden, afspraken en dynamiek. Vele van die waarden, afspraken en dynamiek werken in het voordeel van het team, sommigen in het nadeel. Leer kennen hoe je de voordelige kunt versterken en de nadelige kunt veranderen… Vaak blijven we aan de oppervlakte door alléén te spreken over ‘teampspirit’. Terwijl een laag dieper meer resultaat te halen is.

  Lees verder

 • Personal leadership

  Teamleden die zich verbonden voelen met de visie en waarden van een bedrijf leveren een grotere bijdrage. Uit onderzoeken blijft dat deze verbinding het beste werkt wanneer visie en waarden van het teamlid (zoveel mogelijk) overeenkomen met visie en waarden van het bedrijf. Hoe groter de overeenstemming, hoe effectiever de bijdrage. In deze sessie ‘Personal Leadership’ komen deze visie en waarden samen.

  Lees verder